Pages

Monday, November 27, 2017

Ohsem Giveaway by Mrs.Pip (22/11/17 - 6/12/17)

Klik banner untuk join

Assalamualaikum & happy Monday semua. Join GA lagi. Kali ni Ain nak join GA by Mrs.Pip plak. Selalu jgak berjalan2 kat blog Mrs.Pip ni. Actually hari tu Ain dah buat semua syarat GA ni. Simple sangat pun. Tapi entah macam mana mungkin tiba2 ter-busy, jadi terabai terus nak sambung join GA ni. Mujurlah Mrs.Pip remind Ain kat komen post Ain. Hihihi

Ok korang. Hadiah GA ni berupa hadiah misteri tau. Syarat2 pun senang yang amat. Kot2 rezeki korang nak menang GA, haa klik la banner atas ni dan join ya. The more, the merrier. :)

Syarat last GA ni ialah ceritakan pengalaman waktu krismas yang lepas. Ain tak boleh nak jawab soalan ni sebab memang tak pernah ada pengalaman ni. Hehe. So Ain jawab yang lagi satu lah ya.

Saya nak menang Ohsem Giveaway by Mrs.Pip ini kerana hadiah misterinya menarik minat saya. Nama pun misteri, kita ni pun tertanya-tanya la apa hadiahnya tu.

Ok semua. Good luck kepada yang join jgak.

9 comments:

  1. Salam singgah dan follow sini :)

    btw jom join GA saya

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  2. Salam singgah dan follow sini :)

    btw jom join GA saya

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  3. Wahh join GA mrs pip yang comel tu, gud luck awak! nanti free, jom join giveaway EmaLisa pulak ya http://www.lubukseni.com/2017/11/lubuk-seni-giveaway.html

    ReplyDelete

Dah habis baca, komenlah sikit. TQ so much! :)