Thursday, October 12, 2017

Testimoni GLA Sebagai Ikhtiar Untuk Cyst Part 2

Sambungan dari Testimoni GLA Sebagai Ikhtiar Untuk Cyst PART 1


-6-


Testimoni GLA Vs Cyst 6

"Saya pun ambil GLA habis dua botol untuk kesuburan. Sebab saya merancang nak lahirkan anak no. 2 bulan yang sama dengan kakaknya. Bila makan GLA, period tetap dalam masa empat bulan sebelum hamil. Takdr senggugut lagi. Saya juga ada cyst masa hamil anak pertama lagi. Tapi Alhamdulillah. Anak saya saya lahir dalam bulan yang sama dengan kakaknya dan cyst saya juga hilang."


-7-


Testimoni GLA Vs Cyst 7

"Pengalaman saya sendiri. Cuba GLA untuk kecutkan cyst dan ingin hamil. Saya start GLA awal Ogos 2013 tak pernah miss makan. Apa yang saya dapar, haid kembali normal, datang pada tepat hari. Tiada lagi senggugut. Bila scan nak tengok cyst doktor kata cyst dah hilang. Betapa seronoknya Allah saja yang tahu. Allah beri lagi rezeki yang tak disangka2. Saya disahkan hamil Oktober 2013 setelah enam tahun penantian untuk hamil. Pada saya GLA sangat2 membantu dalam kesuburan saya. Bukan itu saja. Dua orang customers saya juga berjaya hamil hanya dengan mengambil GLA saja."


-8-


Testimoni GLA Vs Cyst 8

"Testimoni sepupu sendiri. Doktor cakap ada cyst. 6 bulan period tak datang dan doktor dah plan untuk operate kalau cyst membesar. Seminggu lepas makam GLA period keluar. Menangis dia call bagitau dah period dan jerawat batu kat muka dah mengecut. Paling best bila pergi check up cyst, doktor bagitau cyst dah mengecut dan tak perlu operate. Sampai sekarang dia still consume GLA. Alhamdulillah. Testimoni saya sendiri consume GLA untuk hilangkan period pain sebab senggugut teruk. Alhamdulillah consume GLA dah tak ada period pain."


-9-


Testimoni GLA Vs Cyst 9

"Yang kedua adik saya ada cyst dah 10cm dan dia sepatutnya perlu dibedah. Tapi dia ikhtiar dengan GLA. Syukur cyst kecut "


Pengedar Shaklee Butterworth
COD Butterworth
Poslaju ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Dah habis baca, komenlah sikit. TQ so much! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih. Singgah Lagi Ya.