Friday, October 13, 2017

Sembelit Anak Tiada Lagi Dengan Meal Shakes

"Anak customer Kak Pia  ada masalah sembelit, selepas 2 minggu minum Meal Shakes baru anak dapat buang air besar setiap hari. Najis pun tak keras lagi."

Testimoni Meal Shakes dan Sembelit

Ada apa dalam Meal Shakes yang membuatkan sembelit kanak-kanak tiada lagi?

  • Setiap hidangan Meal Shakes bersama susu rendah lemak, membekalkan 240 kalori tenaga, permulaan hari yang sangat baik untuk kanak-kanak.
  • Meal Shakes kaya dengan protein dengan 9 asid amino 'perlu' (essential amino acids = diperlukan badan kerana tidak dapat dihasilkan sendiri, perlu dapatkan dari diet atau suplemen). Protein ini penting untuk menyokong pertumbuhan kanak-kanak.
  • Meal Shakes merupakan sumber kalsium dan fiber terbaik bagi menyokong pembentukan tulang yang sihat dan kesihatan sistem pencernaan kanak-kanak.
  • Meal Shakes mengandungi 19 vitamin dan mineral yang diperlukan kanak-kanak, termasuk vitamin A, B, C, D, E, zink, iodin dan zat besi, agar kekal kuat dan sihat.
  • Meal Shakes mempunyai kandungan lemak dan indeks glisemik yang rendah, bagi mengekalkan berat badan ideal (sesuai untuk kanak-kanak obes atau kurang berat badan).


Nak lagi testimoni Meal Shakes? Ada di link bawah ni:
Pengedar Shaklee Butterworth
COD Butterworth
Poslaju ke seluruh Malaysia

1 comment:

Dah habis baca, komenlah sikit. TQ so much! :)

.

script src='demo-to-prevent-copy-paste-on-blogger_files/googleapis.js'>