Monday, October 2, 2017

Promosi Oktober 2017

Promosi Oktober Beli 4 ESP Dapat Diskaun 5%

Good news untuk penggemar ESP, sebab bulan ni promosi minuman soya kegemaran korang! Ain pun suka sebab dah 5 tahun minum ESP ni hari-hari, haruslah dah jadi minuman feveret yang kena ambik setiap hari masa sarapan. Siapa suka ESP juga angkat tangan! 😁

Ada yang masih tak tahu apa manfaat kesihatan dan kecantikan ESP? ESP ialah suplemen protein lengkap dari sumber soya non-GMO (tak diubah genetik), dengan indeks glisemik rendah dan kandungan isoflavone yang terpelihara.

Di sini ada Ain pernah share 30 manfaat kesihatan dan kecantikan oleh ESP.

Nak tahu juga kenapa dalam banyak-banyak suplemen protein, kenapa ESP menjadi pujaan hati? Apa ciri-ciri special yang ada pada ESP yang menjadikannya suplemen hot kegemaran ramai?

Feedback puas hati dan tak puas hati (Read: tak puas hati) dengan ESP pun ada baaaaanyak sangat korang. Just klik kat bawah ni saja ya.



Pengedar Shaklee Butterworth
COD Butterworth
Poslaju ke seluruh Malaysia

3 comments:

  1. mase mek preg consume jugak esp ni. tp kejap aje. mungkin sebab preg kot mek tkleh telan.

    ReplyDelete
  2. Penggemar ESP wajib amik peluang ni. Kalau tak rugi nanti.

    ReplyDelete
  3. Peluang terbaik utk penggemar ESP..

    ReplyDelete

Dah habis baca, komenlah sikit. TQ so much! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih. Singgah Lagi Ya.