Monday, September 4, 2017

The Radiant 4 Set

Apa itu The Radiant 4 Set?

Bulan September ni, Shaklee memperkenalkan set baru iaitu The Radiant 4 Set. The Radiant 4 Set semestinya kegilaan ramai terutamanya mereka yang mementingkan kecantikan kulit dan penampilan. Seperti namanya, The Radiant 4 Set terdiri daripada kombinasi 4 suplemen kecantikan dengan 4 fungsi berbeza, yang bila 'bergabung tenaga', pastinya menghasilkan 'Shaklee Effects' yang mengujakan!


Collagen Powder - FIRM


The Radiant 4 Set : Collagen Powder

Kolagen yang cukup memberikan kulit yang sihat dan lembut, memperbaiki keanjalan kulit, menjadikan kulit sentiasa awetmuda.


Kenapa Shaklee?


Satu hidangan menyediakan 4000mg kolagen berkualiti tinggi dari sumber premium sisik ikan merah. Molekul kolagen sangat ringan serendah 1000 Dalton sahaja (berbanding kebanyakan jenama kolagen lain seberat 300,000 Dalton). Lebih ringan molekul kolagen, lebih mudah dan cepat ia diserap, makanya, lebih cepat kesannya. Juga ditambah 7 bahan aktif lain untuk kesan optimum.


Energizing Soy Protein (ESP) - BUILD


The Radiant 4 Set : ESP - Ain ni dah mak anak tiga ya. Hihihi 😜

ESP merupakan suplemen protein lengkap. Termasuk dalam The Radiant 4 Set, kerana protein itu sendiri merupakan bahan binaan asas untuk kulit. Pengambilan protein yang cukup amat penting untuk menghasilkan sel-sel kulit baru dan membaiki sel-sel kulit sedia ada.


Kenapa Shaklee?


Sumber dari soya jenis non-GMO (non-genetically modified organism = tak diubah genetik) yang lengkap dengan kesemua sembilan asid amino 'perlu' yang tak boleh dihasilkan oleh badan. Setiap hidangan menyediakan 14g protein berkualiti yang diperlukan untuk kecantikan kulit.


SR Vitamin C Plus - PROTECT


The Radiant 4 Set : Vitamin C

Dalam The Radiant 4 Set, vitamin C yang merupakan antioksidan, melindungi kulit dari kerosakan oleh sinar UV dan menyokong penghasilan kolagen. Dengan ini, menghasilkan kulit yang lebih cerah dan awet muda.


Kenapa Shaklee?


Menyediakan 500mg vitamin C yang dilepaskan perlahan-lahan (sistem sustained release) untuk tempoh masa 5 jam berterusan, supaya dapat diserap sepenuhnya oleh badan. Juga ditambah 120mg sitrus bioflavonoid yang berfungsi meningkatkan keberkesanan vitamin C.


GLA Complex - MOISTURE


The Radiant 4 Set : GLA Complex - Nak pilih suplemen gamma linoleik asid jenama lain no problem. Tapi bagi Ain, kalau dah ada choice dengan concentration paling tinggi DAN selamat, why not?

Gamma linoleic acid merupakan asid lemak omega 6. Berada di dalam The Radiant 4 Set kerana keupayaannya mengekalkan kelembapan kulit, bersifat antiradang, mengurangkan masalah kulit sensitif dan kering. Juga menangani masalah kegatalan kulit.


Kenapa Shaklee?


Diperbuat daripada minyak borage yang mempunyai kepekatan gamma linoleik asid yang tinggi (17 - 25%, paling tinggi berbanding jenama lain). Dan ianyanya ialah formula istimewa gabungan GLA dan minyak biji bunga matahari, yang merupakan sumber lain omega 6 dan vitamin E.

Inilah dia the whole vitamins dalam The Radiant 4 Set - Collagen Powder, ESP, Vitamin C, GLA Complex. 😍

Bulan ni ada promosi boleh dapat voucher RM60 (RM20 x 3) dengan pembelian The Radiant 4 Set ni. Promosi sampai hujung bulan ni saja. Dan voucher tu khas untuk ahli Shaklee berdaftar sahaja. Valid sampai 15 Oktober 2017.

Yang belum daftar ahli, kalau nak daftar dan dapatkan The Radiant 4 Set ni, boleh jimat RM145 tau! Nak tahu detail, kita sembang dalam whatsapp na.

0164214704 tau. Daaa... 😊

*****

Berminat nak tengok koleksi testimoni vitamin2 dalam The Radiant 4 Set?

KOLEKSI TESTIMONI COLLAGEN POWDER
KOLEKSI TESTIMONI ESP
KOLEKSI TESTIMONI VITAMIN C
KOLEKSI TESTIMONI GLA COMPLEX


Pengedar Shaklee ButterworthCOD ButterworthPoslaju ke seluruh Malaysia

6 comments:

Dah habis baca, komenlah sikit. TQ so much! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih. Singgah Lagi Ya.