Wednesday, October 5, 2016

Vivix Suplemen Anti Penuaan Powerful Dunia Part 1 - Keistimewaan Vivix

Kalau tanya suplemen antipenuaan mana yang paling bagus dalam dunia, my answer is Vivix, of course!




Vivix Suplemen Anti Penuaan Terbaik Dunia

Mana hampa nak jumpa suplemen yang action dia kat sel. Lebih spesifik lagi, Vivix bertindak membaiki dan melindungi DNA kita. DNA adalah paras yang paling asas dalam badan kita. Macam pokok, kita nak pokok tumbuh sihat dan kuat, kenalah jaga akarnya. Kena semai dengan baja yang bagus. Bila akar pokok kuat, barulah yang akan terhasil pokok yang kuat dan sihat. Pokok kuat dan sihat akan bertahan lebih lama betul kan? Kalau pokok akar tak kuat, sat ja dah layu dan kemudiannya mati macam tu saja.

Sama macam badan kita ni. Paling asasnya ialah sel. Bila sel-sel sihat, tisu-tisu pun akan sihat, kemudian organ-organ pun akan sihat, dan sistem-sistem pun akan sihat jugak.

Sel - Tisu - Organ - Sistem - Manusia



SUPERantioksidan Daripada SUPERgrape

Nama pun suplemen Shaklee. Shaklee cuma pilih sumber yang terbaik untuk hasilkan satu-satu suplemen. Kalau Vivix ni, sebab ianya adalah suplemen untuk antipenuaan, satu dunia tahu yang resveratrol ialah agen antipenuaan yang bagus dan berkesan. Sumber yang kaya dengan resveratrol plak ialah anggur.

Dalam banyak-banyak jenis anggur satu dunia ni, anggur yang paling kaya dengan resveratrol ialah anggur Muscadine. Special tau anggur ni. Panggilan lainnya SUPERGRAPE. Tu sebab Vivix ni juga dipanggil SUPERANTIOKSIDAN. Anggur Muscadine special sebab inilah satu-satunya anggur yang ada EXTRA kromosom. Saintis mempercayai anggur dengan EXTRA kromosom = EXTRA resveratrol = EXTRA antioksidan = EXTRA antipenuaan. Sebab tu lah anggur Muscadine dipilih sebagai salah satu ramuan utama Vivix!

Inilah anggur Muscadine. Nampak sangat yummy!

Vivix Vs Red Wine

Rasanya ramai yang tahu kan, orang Eropah suka sangat amalkan red wine untuk kesihatan dan kecantikan. Red wine diperbuat daripada ekstrak anggur jugak, untuk khasiat resveratrol yang ada. Tapi, kita yang Muslim ni tak boleh lah nak amalkan red wine kan, sebab memabukkan. Allah marah ok. :)

Tapi, jangan risau. Sebab Vivix ni 100% sumber semulajadi, tak ditambah air atau gula, mahupun memabukkan. Bukan saja sesuai sangat kita nak consume untuk sihat dan cantik, tapi khasiat resveratrol dari Vivix jauh jauh jauh jaaaaauuuuuuhhhhhhh lebih baaaaanyak dari red wine!

Satu hidangan Vivix = Sesudu kecil Vivix = 100 gelas red wine = ~RM1000

Sebotol Vivix = 30 hidangan = 3000 gelas red wine = ~RM30,000

Harga retail sebotol Vivix CUMA RM503 SAHAJA !!!

Berganda-ganda-ganda jauh lebih murah dari red wine kan?

Tapi khasiat lagi banyak dari red wine kan?




Vivix jauh lebih murah ni...betul ke semulajadi???

Sambungan Part 2 (Keaslian Vivix)
Sambungan Part 3 (Mekanisma Tindakan Vivix)
Sambungan Part 4 (Kajian2 Vivix)
Sambungan Part 5 (Final) (Telomere Study)

No comments:

Post a Comment

Dah habis baca, komenlah sikit. TQ so much! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih. Singgah Lagi Ya.