Friday, October 20, 2017

Koleksi Testimoni Awesome Ostematrix Part 3

OK la, bersambung dari PART 2, ini ialah koleksi testimoni Ostematrix part 3 (terakhir). Hihihi. Dah banyak benor bagi postive feedback pasal Ostematrix ni. Of course lah kita nak share. Ok, straight to kolaksi testimoni Ostematrix yang terakhir. Kalau ada lagi lepas ni, Ain share lagi ya :)


TESTIMONI OSTEMATRIX #18


Lawas, Murah, Berbaloi


"Suka Ostematrix sebab lawas. Ada masalah pembuangan dari dulu. Lepas jumpa Ostematrix masalah pun selesai. Harga murah dan berbaloi."


Testimoni Ostematrix - Lawas, Murah, Berbaloi

Koleksi Testimoni Awesome Ostematrix Part 2

Testimoni Ostematrix ni memang banyak tau korang. Harapnya korang tak muntah hijau la dok baca post testimoni Ostematrix saja recently haha. Good product speaks by itself kan. Ececece. Sambungan dari Koleksi Testimoni Awesome Ostematrix Part 1:


TESTIMONI OSTEMATRIX #11


Cergas Bertenaga, Kebas Pun Hilang


"Alhamdulillah. Sejak mengamalkan Ostematrix ni badan jadi lebih cergas dan bertenaga. Kalau sebelum ni rajin tangan ni kebas2. Sekarang dah tak lagi. Syukur dipertemukan dengan Ostematrix ni."


Testimoni Ostematrix - Cergas Bertenaga Kebas2 Pun Hilang

Thursday, October 19, 2017

Koleksi Testimoni Awesome Ostematrix Part 1

Testimoni Ostematrix #1


Tiada Lagi Period Pain (Senggugut)


"Saya suka makan Ostematrix time period. Before ni MIL ada suggest kan tapi tak nak makan pun sebab dah makan GLA. Nak jadikan cerita, gi jalan2 Sabah last year, telan Ostematrix pagi tu sebab takut kaki lenguh. First day period tak rasa apa2 pun (tiada senggugut). Takde lenguh2 or sakit2. Penangan Ostematrix. Sejak tu setiap kali period mesti telan Ostematrix."

Testimoni Ostematrix Legakan Senggugut

Wednesday, October 18, 2017

Kalsium dan Osteoporosis

KALSIUM DAN OSTEOPOROSIS | Tulang paling pesat bertumbuh sekitar usia 11-15 tahun. Kalsium diperlukan & akan disimpan dlm tulang untuk mnguatkannya di kemudian hari. Bekalan kalsium yang tidak cukup untuk kes tertentu (contoh : ibu hamil, ibu menyusu) akan menyebabkan kalsium dari tulang diambil.

Osteoporosis, hasil kekurangan kalsium yang kronik, menjadikan tulang kurang tumpat, rapuh dan sangat mudah patah walaupun tanpa trauma (pathological fracture).

Tuesday, October 17, 2017

10 Tips Banyakkan Susu Ibu

10 Tips Banyakkan Susu Ibu

Ada mak2 yang tengah struggle dan tengah tercari-cari tips untuk banyakkan susu ibu kat sini? Ain nak share 10 tips penting untuk banyakkan susu based on pengalaman sendiri. Dan tips banyakkan susu ini juga terbukti berkesan bagi kebanyakan mak2 jgak. Ikut kajian sains, kita usaha, kita dapat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih. Singgah Lagi Ya.